Lukostřelba Klecany

Hobby i závodní lukostřelba | Skupinové i individuální lekce

V úvodu terčové sezony se držíme na špičce

Máme za sebou cca dva měsíce z venkovní sezony a také první kolo přeboru – dlouhodobé soutěže. Pojďme se podívat, jak se nám zatím vede. O rekordech už jste toho u nás četli dost, budeme se teď věnovat dlouhodobým soutěžím a výsledkům – hlavně žebříčku.

V přeborech to vypadá velmi dobře. Náš dream team 😀 holých luků – Květa, Vláďa, Tomáš – si úžasným výsledkem 1739b zajistil první místo. A to s velmi výrazným náskokem. Ale jelikož je teprve začátek sezony, hodně soupeřů hledá ideální nastavení luků atd., těšíme se na souboje v dalších kolech a hlavně na MČR. Družstvo refl. luků ve složení Michal, Pavel, Lukáš, Vašek zatím drží čtvrté místo s výsledkem 1644b. U „reflexů“ bychom rádi do konce sezony výsledek výrazně vylepšili. Michal s Vaškem jsou s nastavením luků také teprve na začátku, pracovat musíme samozřejmě i na stabilizaci techniky.

Výsledky jednotlivců se vyhodnocují dvojím způsobem. „Žebříček“ pouze dle nejlepšího výsledku sezony z jakéhokoliv oficiálního závodu a „Pohár“ dle průměru tří nejlepších výsledků dosažených pouze na určených závodech. V žebříčku holých luků si drží Láďa první pozici mezi seniory a Tomáš mezi muži, Květa je třetí mezi ženami.
S reflexními luky je Lukáš 7., Vašek 9., Pavel 13. a Michal 15. Naším cílem je dostat všechny čtyři do top 10.