Lukostřelba Klecany

Hobby i závodní lukostřelba | Skupinové i individuální lekce

Úspěch našich střelců v Indoor Cupu

Indoor Cup je seriál halových závodů pořádaných I. KLK na jejich domovské střelnici v Michli. Našim střelcům se v tomto téměř ideálním prostředí tradičně daří a proto se také tři z nich – Tomáš Zahradník (zastoupen Marcelou Blailovou), Karolína Helebrantová a Vláďa Fajta – nominovali svými výsledky v jednotlivých závodech do finálového utkání určeného pro 8 nejlepších, které se konalo 24.3.2019. Všichni tři v kategorii holých luků. Muži a ženy jsou zde kvalifikováni společně.

Kvalifikaci vyhrál Vláďa Fajta s 514b, Kája byla 4. s 473b a Marcela 8. s 434b.
Bohužel eliminace pro nás byly bratrovražednými souboji. V prvním kole vyřadil Vláďa Marcelu 6:0, Kája ale také zvítězila nad zkušeným Petrem Nižnanským 6:0 a v druhém kole šli s Vláďou proti sobě.  Kája držela s Vláďou krok, ale nakonec podlehla 6:2. Utkala se tak o bronz s Honzou Kleinem. A opět bojovala jako lvice, dvě sady remizovala, ale ani to bohužel nestačilo a s výsledkem opět 6:2 obsadila celkové 4. místo.
Vláďa ve finále s Honzou Němečkem nenechal nic náhodě, zvítězil 6:0 a stal se tak celkovým vítězem Indoor Cupu 2018/2019.
Gratulujeme všem vítězům v jednotlivých kategoriích a děkujeme pořadatelům za pěkné závody. Určitě zde budeme soutěžit pravidelně.

 

1 komentář u „Úspěch našich střelců v Indoor Cupu“

Komentáře nejsou povoleny.